Cari Susu Anak?

Susu Bio-Lac Memenuhi Keperluan Nutrisi Si Comel Anda

Pilihan Ibu-Ibu Penyayang & Prihatin

Seperti Iklan di Radio IKIM.FM

Susu Bio-Lac – Pek* 500 gram

Susu Bio-Lac – Kotak* 1/2 Dozen (6 Pek x 500gram)

Buat Tempah Melalui Kedai Online Rasmi MYORDER – www.myorder.com.my

.

Susu adalah penting bagi kanak-kanak memperolehi nutrisi seimbang untuk tumbesaran fizikal dan perkembangan otak mereka. Pada ketika ini, mereka memerlukan semua khasiat untuk kesihatan mata, kulit, gigi dan tulang yang optimum.

Namun tanpa disedari, melalui susu juga kanak-kanak boleh terdedah kepada bahaya seperti kewujudan melamin dan dioksin di dalam susu. Di negara yang memiliki tenaga nuklear, sumber produk tenusu boleh terdedah kepada bahaya bahan radioaktif tersebut. OIeh itu, selain daripada formulasi, sumber produk tenusu juga perlu diberi keutamaan.

Keistimewaan susu Bio-lac yang menjadi kegemaran bayi, telah dirumus mengikut nilai keperluan pemakanan garamtisu Biokimia (BTS) Dr. Schuessler, yang berperanan merangsang pertumbuhan dan perkembangan tisu tubuh khusus untuk tumbesaran. BlO-LAC formulasi Prof. Dr. Hj. Azizan b. Ismail (Allahyarham) menjadi sumber nutrisi yang utama dalam tahun-tahun awal kehidupan bayi. Susu Bio-lac menjaga kesihatan tubuh bayi sesuai dengan konsep piramid makanan, jika diambil bersama makanan pelengkap yang seimbang.

 Bio-lac yang telah berada di pasaran Malaysia sejak tahun 2001 ini dipasarkan oleh Era Edar Marketing Sdn. Bhd. Sumber tenusu BlO-LAC diimport dan New Zealand yang sememangnya terkenal dengan kualiti persekitaran dan penyediaan susu yang terbaik di dunia. Susu ibu adalah yang terbaik, tetapi sekiranya perlukan susu ganti, Bio-lac memenuhi keperluan bayi anda.

Susu Bio-lac boleh diperolehi sama ada secara:

  • Pek 500 gram, atau
  • Kotak 1/2 Dozen (6 Pek x 500gram)

Dapatkan Sekarang Melalui Kedai Online Rasmi MYORDER – www.myorder.com.my

.

* Rekabentuk Pek / Kotak Susu Bio-Lac mungkin berubah dari masa ke masa

* Foto Pek & Kotak seperti pada 20.01.2018